Omrop Fryslân

Omrop Fryslân is dé regionale Fryske omroep. Met radio- en televisie-uitzendingen in het Fries is Omrop Fryslân de enige Nederlandse omroep die niet in het Nederlands uitzendt . De ambitie: hèt leidende informatiecentrum(…)
Lees verder…

Kijlstra Personen- en Ambulancevervoer

Kijlstra Personenvervoer verzorgt in opdracht van Witte Kruis Transplant, het vervoer voor de Nederlandse Transplantatie Stichting (NTS). Vervoer van donororganen vereist snel handelen. Daarom staan er altijd(…)
Lees verder…

Solar Team Twente

Vrieservice regelde de afgelopen jaren de communicatie voor het Solar Team Twente. Een high tech team gedreven studenten van de Universiteit Twente die strijden voor een topnotering met hun(…)
Lees verder…

Ying Media

Ying Media heeft zowel de vaste als de mobiele telefonie via Vrieservice. Eén aanspreekpunt en mensen die meedenken dat is wat ik wil en heb gevonden bij Vrieservice.(…)
Lees verder…

De Friese Wouden

Vrieservice verzorgt de mobiele communicatie voor de Thuiszorg organisatie de Friese Wouden uit Drachten. De Friese Wouden maakt gebruik van een speciaal ingerichte beveiligde VPN verbinding(…)
Lees verder…

Oosterpoort Vakopleidingen

Vrieservice is dè mobiele provider voor de zakelijke markt.
De producten, diensten en de service zijn volledig op de zakelijke gebruiker afgestemd.(…)
Lees verder…

volcano challangeond

Volcano Challenge 2015

De Nicaragua Volcano Challenge is een unieke ‘once in a lifetime’ experience. Een groep van 19 Nederlanders fietst van 21 t/m 29 november 2015 ruim 400 kilometer door (…)
Lees verder…

installatiebedrijfhoekstra_ond1

Installatiebedrijf Hoekstra

Installatiebedrijf Hoekstra heeft naast de mobiele telefonie van Vrieservice gekozen voor een VoIP oplossing van Vrieservice. De locaties in Heerenveen, Drachten en Bolsward(…)
Lees verder…

nauta

Staalbouw Nauta

Staalbouw Nauta heeft sindskort een volledige vast-mobiel integratie. Er zijn nog maar 3 fysieke vaste toestellen in het pand aanwezig. Voor de overige medewerkers heeft de mobiele telefoon de functies van het vaste toestel vervangen.(…)
Lees verder…