Satelliettelefonie stelt u in staat om écht wereldwijd bereikbaar te zijn. Bevindt u zich vaak in gebieden waar telecommunicatie niet of slecht mogelijk is dan kan satelliettelefonie de uitkomst bieden en vaak ook nog een besparing opleveren. Via satelliettelefonie is het mogelijk om te bellen,  faxen of een e-mail te versturen.

Telefonie of internet via satelliet stelt u in staat te communiceren met familie, vrienden of zakenrelaties. Het is de oplossing voor mensen die veel op zee zijn of bedrijven die regelmatig moeten communiceren vanuit een gebied waar het GSM netwerk niet voldoende dekking biedt.

Op 80% van de aarde is nog steeds geen GSM dekking waardoor satelliettelefonie voor veel mensen de juiste oplossing is. Zelfs in Europa waar men verwacht dat de dekking goed is valt het soms nog erg tegen, in de binnenlanden van Spanje bijvoorbeeld.

Hieronder staan een aantal toestellen die wij u kunnen aanbieden.

IsatPhone 2

De IsatPhone2 is de nieuwste satelliettelefoon op de markt en het laatste aanbod van Inmarsat. Met de IsatPhone 2 maakt u gebruik van verbeterde features(…)
Lees verder…

Iridium 9555

De Iridium 9555 van Iridium is het ultieme in betrouwbare mobiele communicatie op gebied van satellietcommunicatie. Het is een stevig gebouwd toestel, dat zonder uitzondering(…)
Lees verder…

Iridium Extreme 9575

De Iridium Extreme is het meest sterke toestel van Iridium, ontwikkelt met meer mogelijkheden en accessoires dan elk ander toestel op de markt. Het toestel biedt(…)
Lees verder…