Traditioneel

Niks veranderen aan uw huidige vaste telefonie oplossing en toch besparen op uw kosten? Dat is mogelijk met Vrieservice VastNet!

Vrieservice VastNet betreft alleen een administratieve overname. U merkt hierdoor niets van de overstap. Wat u wel merkt is dat u een overzichtelijke factuur ontvangt met besparingen op zowel uw gespreks- als abonnementskosten.

Geen omkijken naar de overstap
Met Vrieservice VastNet behoudt u de traditionele analoge of ISDN aansluiting(en) en functionaliteiten die u gewend bent. Er hoeft geen apparatuur in uw telefooncentrale geplaatst te worden. Ook een herprogrammering van uw centrale is niet aan de orde. Wij zorgen voor activering in de wijkcentrale van KPN. Ook bedrijven met meerdere vestigingen, die verschillende telefooncentrales gebruiken of een uiteenlopende mate van VoIP-integratie kennen stappen probleemloos over.

Het gemak van één factuur en een helder overzicht van uw kosten
Voortaan hoeft u niet meer verschillende facturen te raadplegen om inzicht in uw telecommunicatiekosten te hebben. Na uw overstap ontvangt u één factuur waarop alle kosten worden gespecificeerd. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze online gesprekskosten monitor, dit is handig als u inzicht wenst in de gesprekskosten op individueel of afdeling niveau.

Maximaal voorbereid op IP telefonie
Als u later wilt overgaan op VoIP dan is Vrieservice VastNet een uitstekende basis. Desgewenst informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Gerelateerde links