VoIP

Met VoIP van Vrieservice maakt u gebruik van een ultra modern en redundant uitgevoerd communicatienetwerk. De traditionele telefoonlijn (analoog of ISDN) wordt vervangen door VoIP, dit staat voor Voice over Internet Protocol. Bij IP-telefonie, of VoIP, wordt internet gebruikt om spraak te transporteren. U kunt dit vergelijken met de manier waarop uw automatisering gebruik maakt van internet. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en is nog slechts één infrastructuur nodig waardoor nieuwe producten en diensten ontstaan. Voorbeelden zijn een digitale telefoniste, voicemail, doorverbinden, muziek bij wachten, Fax naar E-mail en een directe koppeling met uw PC / Outlook contactpersonen. IP telefonie is volledig aan te passen aan uw wensen en uiteraard kunt u uw huidige zakelijke nummers behouden.

VoIP van Vrieservice kent 2 verschillende vormen:
Met behoud van de (huidige) telefooncentrale en toestellen
Wij koppelen uw telefooncentrale aan ons communicatieplatform. U behoudt hierbij al uw huidige faciliteiten en telefoonnummers, maar verlaagt tegelijkertijd wel uw telecommunicatiekosten.
Als uw bedrijf meerdere vestigingen (telefooncentrales) heeft, koppelt u deze eenvoudig aan elkaar.

Met een gehoste centrale in de cloud
Met de hosted telefonie oplossing van Vrieservice maakt u tegen een vergoeding per toestel gebruik van een hypermoderne telefooncentrale met de allernieuwste en meest geavanceerde faciliteiten. De functionaliteiten die voorheen alleen op de grootzakelijke telefooncentrales beschikbaar waren zijn nu voor iedereen beschikbaar. De telefooncentrale waarop u gaat bellen bevindt zich niet meer op uw eigen locatie maar staat volledig redundant opgesteld in twee beveiligde datacenters. Op uw locatie worden IP telefoons geïnstalleerd, welke via een netwerkverbinding (zoals een PC) worden verbonden met de gehoste telefooncentrale.

Gerelateerde links